Over Hans

Hans Eigenaar Gitaarles Amsterdam & Gitaarles Benz

Het lesgeven is iets waar ikzelf erg veel plezier aan beleef. Naast het uitgaansleven in Amsterdam, de terrassen en de cultuur die overal leeft, houd ik ervan om mooie muziek te maken. In het lesgeven probeer ik zoveel mogelijk gebruik te maken van de technologie van nu. Meespelen met muziek, snelheid aanpassen in de mee-speeltracks werkt geweldig en is vaak erg motiverend.

Hans Arrangeur voor blazers en strijkers

Naast mijn werkzaamheden als muziekdocent aan een havo/vwo, is er jaarlijks een musical. Leerlingen kunnen zich vrijwillig inschrijven. Ik schrijf en arrangeer bestaande stukken voor blazers en strijkers uit, zodat leerlingen allemaal met elkaar kunnen musiceren. Ook vind ik het geweldig om met jonge kinderen samen te mogen werken en te stimuleren om hen een succeservaringen in de muziek te laten beleven.

Hans als muzikant en gitarist

Als muzikant, gitarist wil ik een sterk ondersteunende functie hebben in de band. Daarnaast moet je als gitarist zo nu en dan flink uit je dank kunnen gaan. Een concept solo dien je dan in ieder geval klaar te hebben liggen, zodat je kunt knallen op die momenten dat er wellicht wat minder inspiratie is.